Gaat u het gesprek aan over het verhaal van ons?

Dit item is verlopen op 18-07-2016.

Het verhaal van ons. Doet u mee?Ruim 2000 mensen hebben de afgelopen tijd een bijdrage geleverd aan 'Het verhaal van ons': het proces om te komen tot de toekomstvisie van onze gemeente. Misschien heeft u ook wel meegedaan. We zijn nu in de volgende fase beland. Gaat u met ons en elkaar het gesprek aan over onze toekomst op www.hetverhaalvanons.nl?

Alle idee├źn, opmerkingen en verhalen hebben we samengevat in zes thema's die inwoners belangrijk vinden: omzien naar elkaar, voorzieningen, leefomgeving, wonen, samen aan zet, en duurzaamheid. Wij zijn benieuwd wat u hier van vindt? Bent u het eens met de omschrijvingen? Heeft u nog op- of aanmerkingen en aanvullingen?

Hoe kunt u meedoen?

U kunt (weer) meedoen door een aantal vragen te beantwoorden op www.hetverhaalvanons.nl of haal het vragenformulier op bij de receptie van het gemeentehuis in Wierden. U kunt ook met elkaar in gesprek aan de hand van de thema's. Hiervoor hebben wij gesprekskaarten gemaakt. Deze kunt u in het gemeentehuis ophalen of downloaden vanaf de website.

Heeft u nog vragen?

Alle informatie over 'het verhaal van ons' vindt u terug op de speciale website www.hetverhaalvanons.nl of stuur een mail naar hetverhaalvan@wierden.nl of neem telefonisch contact met ons op (tel. 0546 - 580 800).