Gemeente Wierden gaat BUUV-en vanaf zaterdag 24 september 2016

Dit item is verlopen op 25-09-2016.

Aankomende zaterdag 24 september gaat BUUV dan echt van start. Via de website www.wierden.buuv.nu en speciale prikborden verspreid over de gemeente kunnen mensen oproepjes doen en zich beschikbaar stellen voor klusjes. De gemeente Wierden heeft een flink aantal BUUV-ambassadeurs. Zaterdag zijn ze, samen met de wethouders Span en De Putter, te vinden op het marktplein in Enter en vóór de Rabobank in Wierden. Tussen 10:00 uur – 12:00 uur delen ze koffie uit aan voorbijgangers.

BUUV is een marktplaats voor de buurt. Mensen kunnen een vraag stellen of iets aanbieden. Daarbij valt te denken aan kleine dingen die mensen voor elkaar kunnen doen. Zoals bijvoorbeeld: gezelschap houden, koken, de hond uitlaten, een lift naar de dokter, hulp in de tuin enzovoort. Het gaat voornamelijk om kortdurende klusjes en er komt geen geld aan te pas.

Contact met BUUV

BUUV is online te bereiken via www.wierden.buuv.nu  Ook kunnen mensen een briefje invullen voor een vraag of aanbod en dit op één van de BUUV-prikborden prikken. Deze borden worden actueel gehouden door de ambassadeurs. Waar deze prikborden staan, valt te lezen op www.wierden.buuv.nu  Tot slot is BUUV elke werkdag van 9:00 uur – 12:00 uur bereikbaar via telefoonnummer: 0546 – 898 390.