NIEUW!!! Hobbyclub West-Esch Wierden, elke maandagmiddag

Hobbyclub West-Esch Wierden (HOWEW)          

Zes hobbyliefhebbers starten met een hobby/handwerkclub in het MFC gebouw aan de Dr. G.H. Beensweg 21 in Wierden op maandag 9 januari 2017 van 14.00 – 16.00 uur. Deze club is geschikt voor zowel dames als heren!!!  Woont u in de gemeente Wierden en heeft u zin in een praatje of alleen een kop koffie? Dan bent u van harte welkom!! Kiest  u ervoor om gezamenlijk te handwerken of te hobby’en? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

https://thumbs.dreamstime.com/t/mannen-en-vrouwen-18605554.jpgElke week creatief bezig zijn in de breedste zin van het woord maar waar we ook naar elkaar luisteren, van elkaar leren en elkaar en elkaar ondersteunen.  Kent u mensen die in een sociaal isolement dreigen te raken? Neem ze gezellig mee naar onze club !!

Is vervoer een probleem voor u? Laat het ons dan even weten. Tegen een geringe vergoeding kunt u gehaald en gebracht worden.  De kosten voor deze middag zijn €3,50 p.p. per keer (incl. kopje koffie/thee).     

Er zijn basismaterialen aanwezig. Verder graag eigen materialen meenemen.   

Wij zoeken nog;                                                                                                                                                                                                                                    Vrijwilligers om deze middag te ondersteunen en/of vrijwilligers die deelnemers kunnen ophalen en/of wegbrengen.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met:    

Agnes Jansen, telefoon : 06-51267046  

Elly Kok,           e-mail    :  riepel@hotmail.com