Theater met een toefje zorg met Keukelderiej in 'n kerststal in Nijverdal op 20 december 2015

Dit item is verlopen op 25-12-2015.

Theater met een toefje zorg met Keukelderiej in ’n kerststal in Nijverdal

ZorgAccent organiseert alweer voor het vierde seizoen Theater met een toefje zorg. Op zondag 20 december 2015 vindt de laatste voorstelling van dit jaar plaats met Keukelderiej in  ‘n kerststal  in het ZINiN Theater. Na het succes van vorig jaar in Hof 88 te Almelo is de kerstvoorstelling op verzoek nu ook in Nijverdal.

Keukelderiej in ’n kerststal.

Beleef de kerstsfeer met humor en Twentse cultuur! Het wordt een gezellige, en humoristische kerstavond in onvervalst Twents. U kunt luisteren en meezingen met de kerstliederen, luisteren naar de mooie gedichtjes en het Twents kerstverhaal. Voor de pauze Twentse kerstliedjes, gedichten en verhalen; na de pauze de voorstelling in n kerststal. De voorstelling start om 14.30 uur.

Gespeeld door: Jos Brummelhuis en Vera Wiefferink.

Kaarten bestellen

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze humoristische kerstvoorstelling.

Leden van ZorgAccent betalen € 10, - , niet-leden € 17,50. Deze prijs is inclusief ontvangst met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Kaarten kunnen telefonisch worden besteld bij ZINiN Theater in Nijverdal T. 0548 624489.

Andere voorstellingen van Theater met een toefje zorg in Almelo en Nijverdal zijn:

Tegengas

Twee ras comedyspelers, weigeren zich neer te leggen bij de ouderdom.  Zij vinden allebei dat de ander behoorlijk oud geworden is. De eenzaamheid en de angst voor vergankelijkheid proberen ze weg te werken met een illusie van de eeuwige jeugd. Ze besluiten samen het heft in eigen handen te nemen. We gaan niet meer zeuren en zullen de jongere generatie eens flink te pakken nemen!

Door: Barrie Stevens en Lucie de Lange.

Datum: zondag 24 januari 2016 vanaf 20.15 uur.

Waar: Theater Hof 88 - Almelo

LEEF!

Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Laura Maaskant. Een solovoorstelling die onverbloemd gaat over het leven met kanker, maar vooral over het leven zelf.

Door: Jamie Grant

Datum: dinsdag 23 februari 2016 vanaf 20.00 uur.

Theater: ZINiN Theater - Nijverdal

Meer informatie: www.zorgaccent.nl of via T.0900-0678 ( lokaal tarief).