Woonservice Festival op 30 september 2015

Dit item is verlopen op 01-10-2015.

Woensdag 30 september: woonservicefestival in het gemeentehuis van Wierden

Complete Programma woonservicefestival

Prettig wonen in je huis en in je woonomgeving. Of zo lang mogelijk in je eigen huis blijven wonen. Dat wil toch iedereen? Misschien ben je op zoek naar nieuwe activiteiten, wil je vrijwilligerswerk doen of ben je benieuwd wat je tegenwoordig allemaal met technologische snufjes in huis kunt en hoe het huis van de toekomst eruit ziet.

Daarnaast is langer thuis blijven wonen niet altijd vanzelfsprekend. Misschien omdat je het niet naar je zin hebt in je woning of in je woonomgeving. Misschien omdat je ouder wordt en je de trap niet meer op komt. Of je krijgt te maken met lichamelijke beperkingen.

Wat is het woonservicefestival?

Op woensdag 30 september is het grote Woonservicefestival. Er is van alles te doen en te zien op het gebied van huisautomatisering en het huis van de toekomst, veiligheid, zorg aan huis, sport en bewegen, eten aan huis, ontmoetingsmogelijkheden, vrijwilligerswerk en algemene voorzieningen. Je kunt er bijvoorbeeld over de markt met allerlei kraampjes slenteren, naar een workshop of lezing gaan of een kijkje nemen bij de expositie van Lang Zult u Wonen.