De zorgverzekering Menzis GarantVerzorgd

U heeft recht op goede zorg. Ook als u een lager inkomen heeft of een uitkering krijgt. Zeker als u vanwege een chronische ziekte of beperking hoge zorgkosten heeft. Daarom betaalt de gemeente Wierden mee aan de kosten voor de premie van een goede zorgverzekering. Zo blijft de premie betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten. Voor deze zorgverzekering werken we samen met zorgverzekeraar Menzis.

Uw voordeel:

  • De gemeente Wierden betaalt mee aan uw premie.
  • U krijgt kortingen op de basisverzekering en op de aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering.
  • Menzis GarantVerzorgd accepteert iedereen, zonder medische keuring.
  • Uw volledige eigen risico voor zorgkosten wordt vergoed (maximaal € 385,- per persoon).
  • Als u gebruikt maakt van een voorziening uit de Wmo (bijv. een scootmobiel of huishoudelijke ondersteuning), krijgt u de eigen bijdrage vergoed.
  • U heeft toegang tot extra vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, tandartskosten, ziekenvervoer.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen kan via www.gezondverzekerd.nl(externe link). Daar is ook veel informatie over de Menzis GarantVerzorgd-verzekering te vinden. U kunt de premiebedragen zien en de vergoedingsmogelijkheden per aanvullende verzekering. U kunt zelf een pakket aan aanvullende verzekeringen samenstellen. Liever niet online de verzekering afsluiten? Dan kunt u bellen met de overstapcoaches van Menzis.

Overstapcoaches

Overstapcoaches van Menzis kunnen u helpen bij het overstappen en adviseren over welke verzekering het beste bij u past. U kunt de overstapcouches telefonisch bereiken via: 088 - 22 24 040.

Extra informatie

Heeft u een vraag over vergoedingen van Menzis GarantVerzorgd, neem dan contact op met de Menzis Klantenservice. Telefonisch bereikbaar via: 088 - 22 24 040.

Check waar je recht op hebt

Lang niet iedereen is op de hoogte van de regelingen die er bij de gemeente Wierden zijn om inwoners financieel of met andere middelen te ondersteunen. In deze speciale rekentool kunnen inwoners zelf kijken of ze mogelijk in aanmerking komen voor bepaalde regelingen. Of iemand in aanmerking komt is afhankelijk van de persoonlijke situatie, zoals inkomen, vermogen en gezinssituatie. Check via onderstaande button waar je recht op hebt!

Check waar je recht op hebt(externe link)