Belangrijk bericht voor bezoekersGemeentehuis gesloten op 13 en 14 juni

In verband met vloeronderhoud is het gemeentehuis gesloten op donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni.

Werken bij de gemeente Wierden

Werken bij de gemeente Wierden

Een moderne gemeente in Twente op de grens van stad en platteland met ruim 24.000 inwoners. Een gemeente die volop in ontwikkeling is. Niet alleen op het gebied van wonen, werken en recreëren, maar ook als organisatie. Onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ willen we onze organisatie nog beter laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. Want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen! Ieder vanuit een eigen functie, maar vooral samen in deze kleine, fijne organisatie. Wil je een virtuele rondleiding door onze gemeente? Klik dan op onderstaande button voor een video!

Vacatures

Spreekt onze organisatie je aan? Fijn! Klik op onderstaande button voor onze vacatures.

Naar de vacatures

Wat bieden wij jou?

Je krijgt bij de gemeente Wierden de vrijheid om een functie naar jouw ideeën in te vullen. We werken plaats- en tijdsonafhankelijk. Dat wil zeggen dat je in afstemming met je team uren flexibel in kan vullen en je thuiswerken kan afwisselen met werken op het gemeentehuis. Je werk is daarbij leidend natuurlijk. 

Onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ willen we onze organisatie nog beter laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. Benieuwd naar onze expeditie? Je leest hier het Koersdocument Expeditie Wierden.

Individueel Keuze Budget

Naast je vaste salaris krijg je volgens de CAO gemeenten een extra te besteden budget: het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit bedraagt 17,05% van je salaris en toelagen. Je kunt dit budget op verschillende manieren gebruiken. Vul er bijvoorbeeld je salaris mee aan, neem extra verlofuren op of volg een opleiding naast je werk. 

Vakantie en verlof

Volgens de CAO gemeenten 2024-2025 heb je naast de wettelijke vakantie-uren recht op 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren bij een voltijddienstverband (36 uur). Ook kun je verlofsparen, waarbij verlofspaaruren niet verjaren. 

Verdere arbeidsvoorwaarden en CAO

Dit is natuurlijk slechts een kleine greep uit alle arbeidsvoorwaarden. Alle andere onderwerpen, zoals onder andere salaris, arbeidsongeschiktheid en rechten en plichten worden toegelicht in de CAO gemeenten. Bekijk de CAO gemeenten via onderstaande button. 

CAO gemeenten