Twente Milieu is werkzaam voor negen Twentse gemeenten: Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal en Wierden. Naast het inzamelen van huishoudelijk afval zijn ze ook verantwoordelijk voor het beheer van afvalstromen en het beheer van de openbare ruimte. 

Wat doet Twente Milieu voor de gemeente Wierden?

Twente Milieu verzorgt de dienstverlening en doet dit namens de deelnemende gemeenten, waaronder Wierden. Voor al uw vragen over onder andere de inzameling van afval, uw milieupas, containerlocaties en het afvalbrengpunt kunt u bij Twente Milieu terecht. 

Twente Milieu en de gemeente Wierden verlenen geen dienstverlening aan bedrijven, zoals het inzamelen van bedrijfsafval.

Milieupas

Met de milieupas heeft u toegang tot het afvalbrengpunt van Wierden. Daarnaast geeft de milieupas de bewoners van hoogbouw toegang tot een ondergrondse restafvalcontainer. De milieupas hoort bij uw woning. Als u gaat verhuizen moet u de milieupas achterlaten voor de volgende bewoners. Heeft u vragen over uw milieupas? Stel ze dan aan Twente Milieu, via 0900 - 85 20 111 of info@twentemilieu.nl.