Ontmoet Milan Hopster: de allereerste kinderburgemeester van onze gemeente!

Milan is er speciaal voor alle jongeren in onze gemeente. Hij staat niet alleen klaar om jullie te vertegenwoordigen, maar ook om jullie ideeën en adviezen te horen. Want, jullie mening telt! Milan gaat samen met jullie werken aan een veilige, gezonde en gezellige gemeente.

Laat jouw mening horen!

Heb je het gevoel dat er dingen beter kunnen? Heb je een vraag over de gemeente? Of loop je tegen problemen aan waarvan je denkt: "Dit moet veranderen!"? Milan is er om te helpen. Hij vraagt aandacht voor allerlei onderwerpen die jullie, jonge inwoners van de gemeente Wierden, belangrijk vinden. Dit doet hij gelukkig niet alleen, maar samen met de 10 andere kinderraadsleden uit de kindergemeenteraad.

Milan leren kennen

Milan is het gehele schooljaar 2023-2024 onze kinderburgemeester, dus je hebt genoeg tijd om hem te leren kennen. Heb je vragen of wil je iets aan hem kwijt? Dat kan door een DM te sturen naar @kinderburgemeester_wierden of door te mailen naar kinderburgemeester@wierden.nl. Milan probeert al jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, maar moet net als jullie ook gewoon naar school.

Milan stelt zich in onderstaande video graag aan jullie voor!