Van links naar rechts
Boven: Max Bremmer, Twan Leus, Steyn Bouwmeester, Thijme Dekker, Isabelle Euren
Onder: Merit Ebbers, Ruben Rouweler, Quinn de Leeuw, Lucas Pees, Milan Hopster, Laurens Snijders

Milan Hopster - kinderburgemeester

Milan stelt zich op deze pagina graag aan jullie voor!

Laurens Snijders

Ik ben Laurens Snijders en ik ben 12 jaar. Samen met mijn vader, moeder en broertje woon ik in Wierden. Ik zit op judo en badminton. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het zwembad van Wierden. Ik zit in de eerste klas van het Alma College in Almelo. Graag wil ik extra aandacht schenken aan de speeltuintjes in Wierden, omdat ik vind dat sommige speeltuintjes in Wierden nog wel een upgrade kunnen gebruiken. 

Max Bremmer

Ik ben Max Bremmer. Ik ben twaalf jaar en voetbal in de jo13-2 bij Juventa. Ik zit op het Erasmus in Almelo en ik woon samen met mijn ouders en mijn broer in Wierden. Ik ben kinderraadslid omdat ik de stem van de kinderen in Wierden wil laten horen in de gemeenteraad. Dit jaar ga ik mij inzetten voor meer en betere speelplekken voor kinderen in de gemeente Wierden.

Quinn de Leeuw

Ik ben Quinn de Leeuw, 12 jaar oud en woon met mijn ouders, broertje en zusje in Wierden. Ik zit in de eerste klas van het Noordik Lyceum in Almelo. In mijn vrije tijd sport is graag, ik voetbal in de JO 13-2 van Juventa en loop graag hard. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vrienden af te spreken.

Ik wil mij graag inzetten voor de kinderen van de minima-gezinnen in Wierden. Ik vind dat alle kinderen dezelfde kansen in het leven moeten hebben. Ook zou ik graag meer sportveldjes willen in onze gemeente. Omdat beweging gezond is en sporten met je vrienden gezellig.

Lucas Pees

Hallo ik ben Lucas Pees, ik ben 12 jaar oud. Ik zit in klas 1 van het Noordik Lyceum. Mijn hobby's zijn gamen en voetballen (bij SVZW Jo13-1). Ik wil graag dat er aandacht geschonken wordt aan de verkeersveiligheid en aan sport/beweging. Er zitten veel hobbels in de weg en als je naar school, werk, sport etc. moet is dat niet fijn. Ik wil ook graag meer speeltuinen in de gemeente wierden.

Steyn Bouwmeester

Ik ben Steyn Bouwmeester en ik ben 11 bijna 12 jaar oud. Ik woon in Wierden samen met mijn ouders en mijn zus. Ik ben dit schooljaar gestart op het Noordik Lyceum in Almelo. Mijn hobby’s zijn voetbal en gamen. Ik voetbal bij SVZW in Wierden.

Thema’s die ik belangrijk en interessant vind zijn verkeersveiligheid en sport en bewegen. Sommige kruispunten in de gemeente zijn erg onoverzichtelijk. Ook vind ik het belangrijk dat alle kinderen kunnen sporten en bewegen, want niet iedereen kan dat betalen.

Twan Leus

Hallo, ik ben Twan Leus uit Wierden, ik ben 12 jaar en houd van voetballen, scheidsrechter zijn bij voetbalwedstrijden en muziek draaien als dj. Ik zit in de kinderraad van de Gemeente Wierden omdat ik het belangrijk vind om voor alle kinderen uit de gemeente Wierden op te komen en mijn stem te laten horen.

Waarom lijkt het me leuk? Ik wil graag met de andere kinderen uit de kinderraad, Wierden verbeteren. Ik ga me dit jaar inzetten voor spelen en wonen. Ik gun alle kinderen uit gemeente Wierden een veilige, schone en up-to-date speelplek. Ik wil me ook graag inzetten voor meer voorzieningen. Ik hoop dat we als kinderraad samen de gemeente Wierden een stukje beter en schoner kunnen maken.

Isabelle Euren

Ik ben Isabelle Euren, 12 jaar oud en zit op het Noordik Lyceum. Ik zit op atletiek bij Av Rijssen en vind hardlopen het leukst. Ik wil me als kinderraadslid inzetten voor minder straatafval en voor schonere speeltuintjes. 

Merit Ebbers

Hallo mijn naam is Merit Ebbers. Ik ben 12 jaar oud en dit is mijn eerste jaar op het Noordik Lyceum. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn honden en speel ik handbal bij vereniging Kedingen. Verder vind ik het leuk om te tekenen en af te spreken met mijn vriendinnen.

Als kinderraadslid zou ik het mooi vinden dat de stem van kinderen beter gehoord wordt. Ik vind het belangrijk dat we de kinderen meer gaan betrekken bij wat we als kinderraad doen en hopelijk gaan zij de politiek ook leuk vinden. Ook vind ik het belangrijk dat we Wierden met elkaar veilig en milieuvriendelijk maken.

Ruben Rouweler

Hallo allemaal. Mijn naam is Ruben Rouweler, ik ben 12 jaar en woon in Wierden met mijn papa, mama en broertje. Dit schooljaar ben ik begonnen in de eerste klas van het Noordik in Almelo. Ik mag graag voetballen bij Juventa ’12 en ik vind het gezellig om met mijn vrienden af te spreken.

Ik wil mij graag inzetten voor het opknappen van speeltuinen door deze groener te maken en ik wil leerlingen van basisscholen mee laten kijken bij verschillende bedrijven.

Thijme Dekker

Hallo allemaal, ik ben Thijme Dekker ik ben 12 jaar en ik woon in Wierden. Ik vind respect en gelijkheden erg belangrijk als persoon. Ik ga me graag inzetten voor buitenspeelplaatsen. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich kunnen vermaken. En ik vind het ook belangrijk dat die plaatsen dan netjes en veilig blijven. Daar kunnen wij als kindergemeenteraad voor zorgen!