Donderdag 14 september werd er flink gewandeld. Door Enter Centrum en Wierden-West gingen verschillende groepen met inwoners, vrijwilligers en professionals op stap. Allerlei onderwerpen kwamen aan bod, van rolstoeltoegankelijkheid tot speelveldjes.

Enter Centrum

In Enter wandelden bewoners en vrijwilligers van het Reggedal mee. Dit gaf direct inzicht in de punten die lastig zijn met een rolstoel of rollator. De jeugd gaf hun mening over het schoolplein en speelveldjes. En ook over een zaaltje of café werd gesproken, want een plek voor bijvoorbeeld de schoolmusical wordt gemist.

Wierden-West

Ook in Wierden-West was het volle bak. Iedereen werd ontvangen met spekkoek en pandancake bij Kandjoli. Vervolgens werd er met meer dan 30 mensen gewandeld, waaronder wethouder ten Brinke. Ook hier werden veel verschillende onderwerpen besproken: activiteiten in de wijk, parkeren, vleermuiskasten, groen bij speeltuinen en meer.

Resultaten presenteren

De resultaten van de wijkwandelingen worden op donderdag 28 september aan u gepresenteerd.

  • Enter Centrum: start presentatie om 16.00 uur, locatie: ’t Reggedal
  • Wierden-West: start presentatie om 19.00 uur, locatie: Sjaloomschool

Iedereen die meewandelde heeft persoonlijk een uitnodiging gekregen. Kon u niet meewandelen, maar bent u wel benieuwd naar de resultaten? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden presentatie