Ellen Struik

Telefoonnummer: 06 - 18 68 71 09
E-mail: ellen@bureauplesse.nl

Wat is daarop uw antwoord? Ja, lief aanstaand écht paar, deze allesomvattende vraag vormt de essentie van jullie trouwdag. Door deze vraag met een volmondig ‘ja’ te beantwoorden, worden jullie voor de wet door het huwelijk aan elkaar verbonden. Dat is nogal wat! Het ja-woord is vaak het hoogtepunt van de trouwdag. Maar veel belangrijker: het is júllie moment en alleen júllie bepalen hoe dit eruit zal zien.

Lees hier verder over Ellen

Gertrud Bakker-Vogel

Telefoonnummer: 06 - 22 91 12 34
E-mail: gertrud.vogel@outlook.com

Ja, ik wil! Drie simpele woorden met een grote betekenis, die jullie willen bevestigen met een huwelijk of een geregistreerd partnerschap. Drie simpele woorden die leiden tot een drukke tijd van praktische voorbereidingen, praten over het verleden, nadenken over de toekomst en uiteindelijk moet dit alles zijn hoogtepunt krijgen tijdens de ceremonie op jullie trouwdag.

Lees hier verder over Gertrud

Henk Robben

Telefoonnummer: 06 - 53 41 79 06
E-mail: jhmrobben1@kpnmail.nl

Als trouwambtenaar van de gemeente Wierden maak ik van jullie huwelijksvoltrekking graag een waardige, persoonlijke en plezierige gebeurtenis. Dit kan nog tijdelijk omdat ik vanaf 1 juli 2024 stop als trouwambtenaar.

Lees hier verder over Henk

Iline Kamphuis

Telefoonnummer: 06 - 16 05 63 50
E-mail: ilinekamphuis@gmail.com

Jullie trouwdag komt eraan! Het is een leuke maar ook drukke tijd waarin veel keuzes zijn te maken. Eén van die keuzes is: welke trouwambtenaar? Ik ben Iline, geboren en getogen in het Westen van het land en in 2014 voor de liefde naar Wierden verhuisd, waar ik nu met veel plezier woon met man en twee dochters.

Lees hier verder over Iline

Marion Lammertink-Reimink

Telefoonnummer: 06 - 43 44 45 52
E-mail: bmlammertink@gmail.com

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie. Een belangrijke beslissing in een mensenleven, die vaak heel feestelijk wordt gevierd. Ik zie het als een voorrecht om daar als BABS een bijdrage aan te mogen leveren. Voor een aanstaand bruidspaar is dit vaak het begin van een periode van voorbereidingen die heel leuk, maar ook heel druk is. 

Lees hier verder over Marion

Nicolette Spackler-Barten

Telefoonnummer: 06 - 41 29 40 85
E-mail: n.spackler@outlook.com

Hallo aanstaand bruidspaar/partners. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Met heel veel plezier  wil ik jullie “ja-woord”  voltrekken en van jullie mooiste dag een bijzonder en onvergetelijk moment maken. Voor jullie, maar ook voor de lieve mensen om jullie heen. Waarom ik trouwambtenaar ben geworden? Omdat ik heel gelukkig word van verliefde, gelukkige mensen.

Lees hier verder over Nicolette

Dorine Slaghekke

Telefoonnummer: 06 - 46 45 42 52
E-mail: info@jemooistebelofte.nl

Ja gezegd? Dan zoek je mij! Een hele belangrijke dag van je leven zit er aan te komen; de knoop is doorgehakt, misschien is er zelfs al een datum geprikt en/of hebben jullie die ene prachtige locatie weten te boeken, of wellicht is er een kindje op komst? Dan is er nog iets waar jullie aan moeten denken, namelijk; wie krijgt de eer jullie met elkaar te mogen verbinden?

Lees hier verder over Dorine

Jessica Ruiter

Telefoonnummer: 06 - 49 58 55 68
E-mail: trouwenmetjessicaruiter@outlook.com

Yes, jullie gaan trouwen, gefeliciteerd. De liefde vieren is het mooiste wat er is. Het verdient dan ook de volle aandacht. Het kiezen van de juiste woorden waarmee jullie liefde wordt bezegeld, is wat jullie ceremonie onvergetelijk zal maken. De speech is geslaagd als er gevoel van warmte is, er aandacht, liefde en humor in zit en nog belangrijker: waar jullie jezelf in herkennen.

Lees hier verder over Jessica

Trouwambtenaar uit een andere gemeente

Kent u een trouwambtenaar of BABS uit een andere gemeente? Dan kunt u door hem of haar getrouwd worden. U moet dan de volgende stukken aanleveren:

  • Formulier ‘trouwambtenaar uit een andere gemeente’ (ingevuld en ondertekend)
  • Legitimatiebewijs van de trouwambtenaar
  • Benoemingsbesluit van B&W
  • Beëdiging van de rechtbank

.