Op dit moment zijn er 4 gemeentelijke kavels beschikbaar in de woonwijk Zuidbroek. Deze wijk, aan de zuidkant van Wierden is volop in ontwikkeling. Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk met veel groen en ruimte voor verschillende woningtypes en woonvormen, zodat iedereen zich thuis kan voelen. De wijk ligt vlak bij het centrum van Wierden en belangrijke uitvalswegen, zoals de N35, N36 en de A1.

Inloopbijeenkomst 4 april

Op donderdag 4 april van 18.30 tot 20.00 uur vindt er een inloopbijeenkomst plaats in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Wierden. Hier krijgt u informatie en kunt u terecht met al uw vragen over de beschikbare kavels in Zuidbroek.

Inschrijven vanaf 8 april

Op maandag 8 april begint de inschrijfperiode. Het online inschrijfformulier kunt u vanaf dan vinden op www.wierden.nl/zuidbroek-wierden. U kunt zich tot en met vrijdag 19 april inschrijven via het online inschrijfformulier. De bouwkavels worden toegewezen door middel van loting.

Loting 24 april

De loting is alleen toegankelijk voor diegenen die zich hebben ingeschreven en vindt plaats op woensdag 24 april 2024. De trekking zal gedaan worden door een notaris of vertegenwoordiger van de gemeente.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.wierden.nl/zuidbroek-wierden. Ook kunt u binnenkort onder het kopje ‘documenten’ de brochure downloaden. Deze is vanaf 2 april af te halen in het gemeentehuis in Wierden.