Trouwambtenaar Dorine Slaghekke

Ja gezegd? Dan zoek je mij!
Een hele belangrijke dag van je leven zit er aan te komen; de knoop is doorgehakt, misschien is er zelfs al een datum geprikt en/of hebben jullie die ene prachtige locatie weten te boeken, of wellicht is er een kindje op komst? Dan is er nog iets waar jullie aan moeten denken, namelijk; wie krijgt de eer jullie met elkaar te mogen verbinden? Oftewel: Wie wordt jullie Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS)?

Het is vaak niet het eerste waar een aanstaand bruids- of geregistreerd paar aan denkt. Toch is het ook een belangrijk onderdeel van jullie dag en dan wil je toch graag iemand die bij jullie past? Iemand die jullie verhaal prachtig en smaakvol kan brengen, zodat je altijd met een enorme glimlach terug zult denken aan het officiële gedeelte van jullie bijzondere dag. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben die BABS die nét dat stapje extra zet en er elke keer een originele, soms grappige, ontroerende, integere, maar altijd passende wijze ceremonie van weet te maken.

Maar wie ben ik? Mijn naam is Dorine Slaghekke, op en top Tukker, getrouwd met Jeroen en samen hebben we drie kinderen. Naast mijn werk als BABS voor drie gemeentes ben ik ook HR Manager en Extern Vertrouwenspersoon. Mijn trouwdag was echt de mooiste dag van mijn leven en dat gun ik iedereen! Ik ben een buitengewoon ambtenaar die creatief, betrokken, flexibel, gepassioneerd maar vooral ook authentiek is. Vanwege mijn uitgebreide talenkennis kan ik desgewenst (een deel van) de ceremonie ook in het Engels of Duits doen, of met een vleugje Frans of Spaans.

In het voorgesprek zal ik natuurlijk de tijd nemen om te luisteren naar de wensen van jou en je aanstaande ten aanzien van de ceremonie. Ik kan ook met jullie meedenken over de invulling van een ceremonie (bijvoorbeeld met een rol voor eventuele kinderen) en zal ik altijd de tijd nemen om al jullie vragen te beantwoorden.

Hoe dan ook: Samen maken we er een onvergetelijk mooi memorabel moment van!