Trouwambtenaar Ellen Struik

Wat is daarop uw antwoord? Ja, lief aanstaand écht paar, deze allesomvattende vraag vormt de essentie van jullie trouwdag. Door deze vraag met een volmondig ‘ja’ te beantwoorden, worden jullie voor de wet door het huwelijk aan elkaar verbonden. Dat is nogal wat! Het Ja-woord is vaak het hoogtepunt van de trouwdag. Maar veel belangrijker: het is júllie moment en alleen júllie bepalen hoe dit moment eruit zal zien.

Als Babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) wil ik er alles aan doen, om de trouwceremonie precies zo te laten verlopen, zoals jullie dat in gedachten hebben. En als jullie dat nu nog niet precies weten, dan help ik daar natuurlijk graag bij.

Ik zou het dan ook een bijzondere eer vinden als ik van jullie trouwceremonie jullie eigen, unieke, persoonlijke en onvergetelijke Ja-woord mag maken: intiem, hartverwarmend, oprechte emotie(s), humor, ontroering, verbinding en natuurlijk met héél veel liefde.  

Wie ik ben? Ik ben Ellen Struik, geboren en getogen Tukker, maar vanaf mijn studententijd woonachtig geweest in Groningen, Den Haag, Amsterdam, Budapest en Scheveningen. In 2019 ben ik letterlijk teruggekeerd naar het oude nest (mijn ouderlijk huis) in Rijssen. Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag en sinds 2004 als zelfstandig professional met Bureau Plesse werkzaam in de (marketing)communicatie en (b2b)events. Daarnaast heb ik nog een horecadroom, namelijk een BistroPub in Rijssen beginnen.

Als bovenstaande jullie aanspreekt, bel, app of mail me dan. Dan maken we een afspraak en merken we gauw genoeg of wij ook die beroemde (en noodzakelijke) klik met elkaar hebben en jullie ook volmondig ‘ja’ tegen mij willen zeggen!

Warme groet en hopelijk tot ziens!