Trouwambtenaar Gertrud Bakker-Vogel

Ja, ik wil! Drie simpele woorden met een grote betekenis, die jullie willen bevestigen met een huwelijk of een geregistreerd partnerschap. Drie simpele woorden die leiden tot een drukke tijd van praktische voorbereidingen, praten over het verleden, nadenken over de toekomst en uiteindelijk moet dit alles zijn hoogtepunt krijgen tijdens de ceremonie op jullie trouwdag.

Hebben jullie nagedacht hoe jullie de ceremonie willen invullen? Samen bespreken we hoe de ceremonie gaat verlopen, wat zijn jullie verwachtingen, wensen of ideeën. Benieuwd ben ik ook naar de verhalen over hoe jullie elkaar hebben leren kennen, waar jullie je graag mee bezig houden, waarom jullie elkaar zo speciaal vinden, etc. Alle informatie helpt mij om de formele ceremonie persoonlijk te maken. Soms met een lach en soms met een traan.

Word ik jullie trouwambtenaar? Op de trouwdag, die de mooiste dag van jullie leven moet gaan worden, vind ik het in ieder geval elke keer een hele eer om het ja-woord te vragen. Al vele jaren ben ik actief als trouwambtenaar en ervaar dat het iedere keer een unieke gebeurtenis is tussen twee unieke mensen, ongeacht leeftijd, geaardheid, geloof of nationaliteit. 

Mijn naam is Gertrud Vogel-Bakker. Ik ben gelukkig getrouwd en naast moeder ben ik ook een hele trotse oma. Sinds 2011 mag ik huwelijken voltrekken en doe dit nog steeds met heel veel plezier. Ik kan goed luisteren en jullie wensen vertalen naar een ceremonie die bij jullie past. Mijn creativiteit, zorgzaamheid en attentie komen hierbij goed van pas. Graag wil ik als trouwambtenaar mijn steentje bijdragen aan deze bijzondere dag in jullie leven! Ik wens jullie heel veel plezier toe met alle voorbereidingen.