Trouwambtenaar Iline Kamphuis

Jullie trouwdag komt eraan! Het is een leuke maar ook drukke tijd waarin veel keuzes zijn te maken. Eén van die keuzes is: welke trouwambtenaar? Ik ben Iline, geboren en getogen in het Westen van het land en in 2014 voor de liefde naar Wierden verhuisd, waar ik nu met veel plezier woon met man en twee dochters.

In mijn werk bied ik ondersteuning en begeleiding op het gebied van zingeving en levensvragen aan bewoners in een zorginstelling. Daarnaast heb ik dus ook de eer om huwelijken te mogen voltrekken.

De ceremonie is het moment om het verhaal van jullie liefde te vertellen, jullie moment om te stralen en om omringd door familie en vrienden JA te zeggen tegen het leven samen. Ik vind het leuk om te helpen hier een onvergetelijk moment van te maken. 
Misschien hebben jullie al ideeën hoe de ceremonie eruit moet zien; zijn er kinderen die een bijdrage leveren, willen jullie een getuige of familielid iets laten zeggen. Of misschien zeggen jullie: maak jij er maar wat moois van. Het kan allemaal!

Het is jullie dag, het gaat om jullie wensen, ik lever er graag een bijdrage aan.