Trouwambtenaar Jessica Ruiter

Yes, jullie gaan trouwen, gefeliciteerd ❤️
De liefde vieren is het mooiste wat er is. Het verdient dan ook de volle aandacht. Het kiezen van de juiste woorden waarmee jullie liefde wordt bezegeld, is wat jullie ceremonie onvergetelijk zal maken. De speech is geslaagd als er gevoel van warmte is, er aandacht, liefde en humor in zit en nog belangrijker: waar jullie jezelf in herkennen.

Trouwen is ook wettelijk kiezen voor elkaar. Of dat nou twee mensen van hetzelfde of verschillend geslacht zijn, met of zonder kinderen, dat maakt voor mij geen verschil. Iedereen heeft recht op liefde en geluk in zijn of haar leven. Ik ga graag met jullie in gesprek. Om vervolgens met veel passie en toewijding jullie verhaal te vertellen op jullie huwelijksdag aan alle dierbare familieleden en vrienden.

Aangenaam, mijn naam is Jessica Ruiter. Partner, moeder, vriendin, collega en wie weet: jullie trouwambtenaar. Liefde is voor mij houden van mijn geliefde en dierbare familieleden. Als je voor mij kiest dan zorg ik er voor dat het een hele persoonlijke beleving wordt. Geen standaard gedicht, verhaaltje of de historie van jullie trouwlocatie, maar een uniek verhaal, namelijk júllie liefdesverhaal! Ik beschouw het als een grote verantwoordelijkheid en tevens een eer om de ceremonie te mogen leiden.  

Ja, ik heb er zin in! Jullie ook? Bezegel dan samen met mij jullie liefde ❤️