Trouwambtenaar Marion Lammertink-Reimink

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie.
Een belangrijke beslissing in een mensenleven, die vaak heel feestelijk wordt gevierd. Ik zie het als een voorrecht om daar als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand een bijdrage aan te mogen leveren. Voor een aanstaand bruidspaar is dit vaak het begin van een periode van voorbereidingen die heel leuk, maar ook heel druk is.

Niet alleen voor jullie trouwens, want ouders, familie en vrienden blijken ook vaak gevoelig voor de huwelijkskoorts… Er moet worden gebouwd of verhuisd, gewinkeld, een speech geschreven of een cadeau gekocht. En er moet afscheid worden genomen van het vrijgezellenleven!

Van kaart tot kerk.
Van menu tot muziek.
Van trouwring tot huwelijksreis.

Alles wordt besproken om van jullie huwelijk een werkelijk onvergetelijke dag te maken, waarop jullie heel lang met veel plezier kunnen terugkijken. Om van “de huwelijkssluiting” in één van de trouwlocaties in de gemeente Wierden  “jullie huwelijkssluiting” te kunnen maken wil ik graag wat meer van jullie weten. Meestal gebeurt dit in een gesprek bij jullie thuis, waarin o.m. de ontmoeting, het huis, baan of studie aan de orde komen. In de huwelijksceremonie zullen jullie naast het officiële gedeelte ook je eigen inbreng terug vinden.

Ik wens jullie, hoe het er ook uit gaat zien, een fantastische dag en veel geluk samen.