Trouwambtenaar Nicolette Spackler-Barten

Hallo aanstaand bruidspaar / partners,
Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Met heel veel plezier wil ik jullie “ja-woord” voltrekken en van jullie mooiste dag een bijzonder en onvergetelijk moment maken. Voor jullie, maar ook voor de lieve mensen om jullie heen.

Waarom ik trouwambtenaar ben geworden? Omdat ik heel gelukkig wordt van verliefde, gelukkige mensen. Ik vind het ontzettend leuk om te luisteren naar verhalen over de liefde. Júllie verhaal over júllie liefde en om te horen waarom jullie voor elkaar hebben gekozen. Van de eerste kennismaking tot het aanzoek en alles daartussen; de leuke anekdotes en de bijzondere momenten, het maakt jullie verhaal uniek. Ik hou ervan om jullie 'love story' vervolgens te vertellen aan de mensen die belangrijk zijn voor jullie.

In een kennismakingsgesprek luister ik naar jullie ideeën en denk ik graag mee over jullie persoonlijke wensen. Op die manier bereiden we samen een persoonlijke ceremonie voor, zodat jullie later met plezier zullen terugdenken aan JULLIE DAG. En hebben jullie kinderen? Dan zal ik mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat voor hen deze dag net zo speciaal wordt als voor jullie!

Ik ben Nicolette Spackler, ik woon in Wierden, ben getrouwd en heb twee kinderen. Betrokken, spontaan en enthousiast zijn woorden die mij typeren. Ik kan goed luisteren en plaats mezelf niet op de voorgrond. Serieus, maar ook met humor maak ik een liefdevolle toespraak vol herkenning waarbij het helemaal om jullie draait. Past dit bij jullie? Zeg dan “ja” tegen mij en app, bel of mail me!

Ik wens jullie alvast veel plezier met alle voorbereidingen voor jullie huwelijk!